Iznajmi salu za sastanke

Sala za sastanke je pogodna za manje timove koji u reprezentativnom okruženju treba da održe fizički sastanak ili video konferenciju. Osim korišćenja sale za sastanke sa potrebnim uređajima i materijalima za sastanak, možemo da Vam obezbjedimo i uslugu osvježenja (voda, sokovi, topli napici) ili keteringa.

Našim klijentima koji odaberu Paket 2 ili Paket 3 usluga obezbjedili smo korištenje sale za sastanke u okviru virtuelne kancelarije, od 15, odnosno 20 sati na mjesečnom nivou.

Sala je pogodna za sastanke, prezentacije, intervjue, pregovore sa klijentima, potpisivanje ugovora, obuke i druge slične aktivnosti.

msgvirtual-foto-1
msgvirtual-foto-5

Salu se iznajmljuje na onoliko sati koliko Vam je potrebno tog dana, s tim što je potrebno izvršiti rezervaciju najmanje jedan dan unaprijed.

U cijenu korištenja sale za sastanke uključeni su svi potrebni audio-video uređaji (projektor, platno, ozvučenje…) kancelarijski namještaj, potrošni materijal, internet i recepcija.

Sala za sastanke Vas čeka spremna, a ukoliko imate dodatnih želja i potreba, raspored namještaja u sali možete prilagoditi tome.

Rezerviši salu