Изнајми салу за састанке

Сала за састанке је погодна за мање тимове који у репрезентативном окружењу треба да одрже физички састанак или видео конференцију. Осим коришћења сале за састанке са потребним уређајима и материјалима за састанак, можемо да Вам обезбједимо и услугу освјежења (вода, сокови, топли напици) или кетеринга.

Нашим клијентима који одаберу Пакет 2 или Пакет 3 услуга обезбједили смо кориштење сале за састанке у оквиру виртуелне канцеларије, од 15, односно 20 сати на мјесечном нивоу.

Сала је погодна за састанке, презентације, интервјуе, преговоре са клијентима, потписивање уговора, обуке и друге сличне активности.

msgvirtual-foto-1
msgvirtual-foto-5

Салу се изнајмљује на онолико сати колико Вам је потребно тог дана, с тим што је потребно извршити резервацију најмање један дан унапријед.

У цијену кориштења сале за састанке укључени су сви потребни аудио-видео уређаји (пројектор, платно, озвучење…) канцеларијски намјештај, потрошни материјал, интернет и рецепција.

Сала за састанке Вас чека спремна, а уколико имате додатних жеља и потреба, распоред намјештаја у сали можете прилагодити томе.

Резервиши салу