Геостратешка позиција Брчко дистрикта БиХ веома је повољна.

Ова локална средина од 85.000 становника налази се у сјевероисточном дијелу Босне и Херцеговине – практично на капији Европске уније. Дистрикт Брчко географски је лоциран 20 км од тромеђе три земље: Босне и Херцеговине, Србије и Хрватске, односно Европске уније, а скоро подједнако удаљен од центра Београда (200 км), Загреба (270 км) и Сарајева (210 км). Налази се на десној обали међународне ријеке Саве на површини од 493,3 км², и заузима мање од 1% државе БиХ.

Брчко дистрикт БиХ представља јединствен примјер локалне самоуправе, под суверенитетом државе, са својим законима, институцијама и управом.

Привредно гледано, Брчко је увезано у регион “Дунав – Драва – Сава” и “Дрина – Сава – Мајевица”. Центар је Босанске Посавине и значајан чвор кључних путних праваца исток – запад, сјевер – југ, те један од ријетких мултимодалних транспортних чворова који има путни, жељезнички и ријечни саобраћај и једину међународну ријечну луку у Босни и Херцеговини.

Тржишна привреда и приватно власништво међусобно су нераздвојни. Свака средина која жели да постигне брз привредни развој, требало би да ствара пословни амбијент у којем ће доћи до експанзије приватних предузетничких идеја и формирања предузећа. Брчко дистрикт БиХ настоји да постане таква средина и за сада је на добро путу.

Региструј фирму
О нама

Ваш успјех почиње овдје.

Уколико тражите вјештог, поузданог и професионалног партнера, који ће Вас водити ка успјеху, укомпоновати модерно у Ваше пословање и радити на сталним иновацијама и унапређењу Ваше видљивости у пословном свијету, уз смањење трошкова пословања и рада, онда је МСГ тим прави партнер за Вас.

Претплати се за информације и попусте