Блог

MSG Virtual - Države - poreske stope

У овој земљи је најисплативије покренути бизнис

Порески рајеви су земље у којима одређене врсте прихода не подлијежу посебним оптерећењима, те осигуравају посебне привилегије страним инвеститорима, са жељом и циљем да их привуку на своје подручје.

Pročitaj više
Пословне прилике

Пословне прилике за младе у Брчко дистрикту

На нашем блогу вам представљамо 2 јавна позива која су одлична прилика за све незапослене младе и особе са пословном идејом. С обзиром да живимо у времену када је веома важно знати штедјети, имајте на уму да вам је на располагању наша виртуелна канцеларија која ће вам умногоме умањити фиксне трошкове.

Pročitaj više
Пореска умањења

Пореска умањења по закону о порезу на добит

Да је Брчко порески рај говори у прилог и чињеница да на овом подручју постоје бројна пореска умањења. Свјесни чињенице да заиста велик број људи није упознат са прописаним могућностима пореских умањења, одлучили смо на нашем блогу детаљније писати о свим расположивим погодностима.

Pročitaj više

Одржана Јавна расправа о Нацрту закона о удружењима и фондацијама Брчко дистрикта

У Скупштини Брчко дистрикта БиХ 15. септембра је одржан наставак јавне расправе о Нацрту закона о удружењима и фондацијама Брчко дистрикта БиХ, која је прије десетак дана прекинута из техничких разлога.

Pročitaj više
Zakon o udruženjima i fondacijama Brčko distrikta

Нови Закон о удружењима и фондацијама у Брчком

Нови Закон о удружењима и фондацијама доноси итекако битну промјену у пословању невладиног сектора у Дистрикту. Јасно је наглашено да сједиште невладиних организација не може више бити на приватним адресама, што ће многима представљати проблем.

Pročitaj više

Порески рај – предности и олакшице пословања у Брчком

Једна од држава с најбољом пореском политиком је и Босна и Херцеговина, посебно Брчко Дистрикт. Град Брчко није без разлога назван пореским рајем, а тај назив оправдава бројним олакшицама, које вам доносимо у наставку текста.

Pročitaj više

Влада разматрала Информацију о успостављању пословне зоне у склопу Меморандума са SCO групацијом

На 106. ванредној сједници Влада Брчко дистрикта БиХ разматрала је Информацију о иницијативи за изградњу и успостављање економске пословне зоне на локалитету зоне рада…

Pročitaj više

Одабрана три идејна рјешења за изградњу мултифункционалне дворане на Фицибајеру

Комисија за избор најбољег идејног рјешења за изградњу мултифункционалне дворане, чија изградња је планирана на излетишту Фицибајер у Брчком, изабрала је три предложена…

Pročitaj više

Резервишите салу за састанке

Сала за састанке Вас чека спремна, а уколико имате додатних жеља и потреба, распоред намјештаја у сали можете прилагодити томе. Пошаљите нам упит, а ми ћемо вам се јавити у најкраћем могућем року.

    Изаберите сврху упита: