У овој земљи је најисплативије покренути бизнис

MSG Virtual - Države - poreske stope

Порески рајеви су земље у којима одређене врсте прихода не подлијежу посебним оптерећењима, те осигуравају посебне привилегије страним инвеститорима, са жељом и циљем да их привуку на своје подручје.

Вјероватно сте мислили да су Кипар, Андора и Лихтенштајн право пореско уточиште. Међутим, једна земља предњачи и увјерљиво је на првом мјесту, а то је Босна и Херцеговина.

Упоредили смо висину пореских стопа у земљама око нас, али и другим земљама Европе које се називају „пореским рајевима“.

Србија, Хрватска, Црна Гора, Кипар, Луксембург, Малта – све су то земље у којима је пореска стопа знатно виша него у БиХ.

На слици испод можете погледати тачне проценте, те видјети да смо међу свима њима заузели прво мјесто са пореском стопом од само 10%.

Poreske stope - Poređenje

Овај податак је итекако вриједан пажње сваког пословног човјека, јер је довољан показатељ чињенице да је у БиХ створено угодно пословно окружење, занимљиво свима онима који траже мјесто покренути бизнис, улагања и порески рај.

Одлуку о томе коју земљу бисте требали узети у обзир да бисте инвестирали или водили свој посао у њој остављамо вама.

Међутим, у случају да одлучите искористити све фискалне бенефиције у Босни и Херцеговини, радо ћемо вам помоћи.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Резервишите салу за састанке

Сала за састанке Вас чека спремна, а уколико имате додатних жеља и потреба, распоред намјештаја у сали можете прилагодити томе. Пошаљите нам упит, а ми ћемо вам се јавити у најкраћем могућем року.

    Изаберите сврху упита: