Пословне прилике за младе у Брчко дистрикту

Пословне прилике

На нашем блогу вам представљамо 2 пословне прилике односно 2 јавна позива која су одлична прилика за све незапослене младе и особе са пословном идејом.

С обзиром да живимо у времену када је веома важно знати штедјети, имајте на уму да вам је на располагању наша виртуелна канцеларија која ће вам умногоме умањити фиксне трошкове.

На тај начин средства предвиђена за најам пословног простора, комуналије, интернет и остало, можете преусмјерити на ваш конкретан бизнис.

ПОСЛОВНЕ ПРИЛИКЕ ЗА МЛАДЕ У БРЧКО ДИСТРИКТУ

Јавни позиви за самозапошљавање и реализацију пословних идеја пружају младима могућност да добију подршку при запошљавању, односно развоју властите подузетничке идеје.

Циљ ових позива јесте да се пруже пословне прилике за сва незапослена лица, да се подигне подузетнички дух те створе нове пословне прилике за младе.

У наставку вам доносимо више информација о овим пословним приликама за младе.

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА УЧЕШЋЕ У “YEP INKUBATORU” ПОСЛОВНИХ ИДЕЈА

Овај програм нуди предузетничке обуке за до 50 учесника са подручја Брчко дистрикта БиХ те финансијску, стручну и менторску подршку за 10 нових пословних подухвата на подручју Дистрикта.

Пријаве се могу поднијети најкасније до 07.12.2020. године, а издвојена финансијска средства за сваки од 10 изабраних пројеката је 5000 КМ.

Више информација о позиву као и о начину пријаве можете погледати на:
https://impakt.ba/bih/javni-poziv-za-ucesce-u-yep-inkubatoru-poslovnih-ideja-brcko/

ЈАВНИ ПОЗИВ ЗА САМОЗАПОШЉАВАЊЕ

Циљна скупина програма самозапошљавања на подручју Брчко дистрикта БиХ су незапослени млади, а број лица која ће бити обухваћена овим програмом биће усклађен са расположивим средствима.

Јавни позив траје до 11.12.2020. године, а укупан износ средстава за његову реализацију је 500 000 КМ. Износ средстава по једном пројекту за апликанта који се води на евиденцији лица која активно траже запослење не може прелазити износ од 15.000 КМ, а за апликанте који су регистровали дјелатност у 2020. години, не може прелазити износ од 10.000 КМ.

Више информација о позиву као и о начину пријаве можете погледати на:
http://www.zzzbrcko.org/index.php/saopstenja2016/3073-samozaposljavanje-2020-god-privreda

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Резервишите салу за састанке

Сала за састанке Вас чека спремна, а уколико имате додатних жеља и потреба, распоред намјештаја у сали можете прилагодити томе. Пошаљите нам упит, а ми ћемо вам се јавити у најкраћем могућем року.

    Изаберите сврху упита: