Virtuelna kancelarija

Bulevar mira 22, Brčko Distrikt

Saznaj više

Usluge

Da bismo olakšali početak poslovanja i rada, MSG virtual Vam nudi širok spektar usluga.
Brojne su kompanije, udruženja, preduzetnici, fondacije koje posluju i djeluju širom države ili svijeta, ali ipak nisu u obavezi da budu fizički vezane ni za jednu posebnu lokaciju radi svog rada. Dovoljno im je da u nekom mjestu, kao što je u ovom slučaju Brčko, imaju svoje predstavništvo, ili sjedište, svoj kontaktni centar, polaznu tačku (check point) koja ih spaja sa klijentima i poslovnim partnerima, saradnicima, organizacijama i institucijama.
Za korištenje usluga virtuelne kancelarije uglavnom se odlučuju:
  • novoosnovane domaće ili strane kompanije koje su odlučile da dođu na naše tržište
  • IT i konsalting kompanije / agencije
  • pravna lica čije poslovanje se obavlja putem interneta
  • start-up-ovi
  • mali biznisi
  • pravna lica koja imaju mali broj zaposlenih
  • pravna lica koja imaju veliki broj zaposlenih, ali se nalaze na različitim krajevima grada ili žive u različitim gradovima ili državama
  • kompanije koje jednostavno žele da imaju sjedište u Brčkom zbog brojih pogodnosti i olakšica u poslovanju

Prestižna lokacija
u centru Brčkog

Internet i savremeno doba su nam donijeli mogućnost da veliki broj poslova obavljamo on-line, mogućnost da zaposlenici ne moraju biti fizički na istom mjestu ili da dio radne sedmice “rade od kuće”. Stoga je virtuelna kancelarija sve privlačniji poslovni model za kompanije čiji zaposlenici mogu da obavljaju poslove odakle god žele.

Upravo naša kompanija omogućava da putem virtuelne kancelarije, koja se nalazi u centru Brčkog, na adresi Bulevar mira 22, takve organizacije i pojedinci imaju dio svoje poslovne oaze – bez troškova opremanja kancelarije, održavanja, plaćanja komunalija i drugih obaveza.

Geografska lokacija

O geografskoj lokaciji Brčkog dovoljno se zna – da se nalazi na raskrsnici ili u neposrednoj blizini, glavnih regionalnih, evropskih, pa i svjetskih puteva i centara. Osim toga, Brčko distrikt BiH, kao posebna, autonomna, lokalna zajednica u Bosni i Hercegovini, ima svoju Vladu, Skupštinu, zakone i poreze, nudi brojne pogodnosti, olakšice, podsticaje i podršku u radu privrednih preduzeća i udruženja, a i registrovanje novih pravnih lica je relativno brzo i jednostavno.

Uostalom, i registrovanje preduzeća, kao i vođenje poslovnih knjiga, uz već dobijenu lokaciju za adresu firme u našoj virtuelnoj kancelariji, možete prepustiti nama.

Zašto Brčko
Otvaranje i uspostavljanje klasične kancelarije može da bude iscrpljujuće

Olakšan početak poslovanja i rada uz MSG virtual usluge

Kompanije i preduzetnici

Virtuelna kancelarija je, dakle, kako joj i sam naziv govori, virtuelna. Kompanija ili preduzetnik, fondacija ili filantrop, može da posluje i djeluje u bilo kojem gradu u BiH ili širom države, a da ima sjedište u Brčkom. Za male, samostalne, preduzetnike, kojima je osnovno sredstvo rada kompjuter i internet i koji mogu da rade sa bilo koje lokacije na kojoj mogu da uspostave internet ili telefonsku vezu sa klijentom, adresa preduzeća nije ni važna, a koristeći pogodnosti virtuelne kancelarije – imaju svoju adresu poslovanja i vezu sa klijentima.

Udruženja i fondacije

Udruženja i fondacije, koji uglavnom djeluju na terenu, u virtuelnoj kancelariji imaju svoju adresu. Velike kompanije ili predstavništva čiji zaposlenici nisu primarno vezani za kancelariju, imaju idealnu mogućnost da kroz virtuelnu kancelariju vode svoje poslovanje. Prilagođavamo se Vašim potrebama i izlazimo u susret Vašim zahtjevima, a kancelarija je na raspolaganju svim korisnicima u periodu od 08:00 – 22:00 h.

Već od
90KM
+ PDV / mjesečno
Sjedište/adresa za registraciju firmeSjedište/adresa za registraciju firme
Poštansko sanduče i istaknut znak firmePoštansko sanduče i istaknut znak firme
Obavještenje o prijemu pošte i mogućnost slanja mailomObavještenje o prijemu pošte i mogućnost slanja mailom
Saznaj više

Prednosti - za mini izdvojene cjeline

Bez troškova opremanja i održavanja
Besplatno korištenje brzog interneta
Fleksibilno radno vrijeme
Savremena sala za sastanke sa potrebnom pratećom opremom
Strane investicije se u Distriktu ohrabruju, a poslovne inicijative podržavaju
Sve na jednom mjestu: registracija preduzeća, kancelarijski prostor, vođenje knjiga, sala za sastanke
Svaka novootvorena kompanija u Brčko distriktu BiH stimulisana je brojim olakšicama
Preuzimamo i/ili prosljeđujemo poštu, primamo i šaljemo e-mailove, primamo telefonske pozive, zakazujemo sastanke

Fleksibilnost radnog vremena

Jedna od najvećih prednosti virtuelne kancelarije je fleksibilnost radnog vremena. Sami određujete svoje radno vrijeme i kreirate obaveze, dok mi za vas preuzimamo i/ili prosljeđujemo poštu, primamo i šaljemo mailove, primamo telefonske pozive, zakazujemo sastanke, a ukoliko imate potrebu da se sastanete sa klijentom lično – omogućavamo i korištenje sale za sastanke, uz svu potrebnu prateću opremu.

Naša (i Vaša) virtuelna kancelarija nalazi se na prestižnoj lokaciji u Brčkom – u samom centru grada, na pristupačnoj adresi (Bulevar mira 22), sa obezbjeđenim parking prostorom i blizinom svih važnih gradskih i javnih institucija. Stoga se sjedište Vaše kompanije nalazi na atraktivnoj lokaciji, odaje profesionalan utisak o Vama i ozbiljnosti Vaše kompanije, klijentima uliva povjerenje i doprinosi uspješnosti i pozitivnom imidžu poslovnih poduhvata. Ujedno, virtuelna kancelarija i njeno iznajmljivanje štedi Vaše vrijeme, novac i administrativne poslove.

Najnoviji članci

Pogledajte najnovije članke i saznajte prednosti i olakšice koje Brčko Distrikt nudi, kako registrovati firmu ili udruženje, koje su procedure i sl.
Virtuelna kancelarija
Virtuelna kancelarija

Za sve kompanije kojima je potrebna poslovna adresa nudimo uslugu koja se zove virtuelna kancelarija. [...]

Read more
Strani investitori
Strani investitori ostvaruju brojne pogodnosti u BiH

Bosna i Hercegovina je sa stanovišta stranih investitora itekako atraktivna lokacija za investiranje.

Read more
MSG Virtual - Države - poreske stope
U ovoj zemlji je najisplativije pokrenuti biznis

Poreski rajevi su zemlje u kojima određene vrste prihoda ne podliježu posebnim opterećenjima, te osiguravaju posebne privilegije stranim investitorima, sa željom i ciljem da ih privuku na svoje područje.

Read more

Budite u toku.

Pregledajte sve postove na blogu i pročitajte više o temama koje vas zanimaju.

Želite svoju
virtuelnu kancelariju?

Kontaktirajte nas