Usluge

Da bismo olakšali početak poslovanja i rada, MSG virtual Vam nudi širok spektar usluga.

Registracija društva sa ograničenom odgovornošću (DOO)

Nudimo Vam uslugu registracije društva sa ograničenom odgovornošću (DOO). Potrebnu dokumentaciju za pokretanje procesa same registracije možete pogledati na stranici posvećenoj ovoj usluzi pritiskom na sledeći link.

Registracija samostalnog preduzetnika (SP)

Nudimo Vam uslugu registracije samostalnog preduzetnika (SP). Potrebnu dokumentaciju za pokretanje procesa same registracije možete pronaći na stranici posvećenoj ovoj usluzi pritiskom na sledeći link.

Registracija udruženja građana

Nudimo Vam uslugu registracije udruženja građana. Potrebnu dokumentaciju za pokretanje procesa same registracije možete pogledati na stranici posvećenoj ovoj usluzi pritiskom na sledeći link.

Registracija pravnih lica

Nudimo Vam uslugu registracije raznih oblika pravnih lica.
Saznaj više

Sjedište/adresa preduzeća

Prvo pitanje i najčešće pitanje je koliko košta usluga korišćenja virtuelne kancelarije. To zavisi od Vas, kao klijenta. Osnovni paket je 90 KM bez PDV-a, a cijena se povećava ukoliko Vam je potrebna administrativna podrška, obavljanje korespodencije, vođenje poslovnih knjiga, advokatske usluge po potrebi, svakodnevno korišćenje sale za sastanke itd.
Vidi više

Računovodstvo i knjigovodstvo

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge su naše osnovne usluge.

Savjetovanje

Mi savjetujemo o računovodstvu, finansijama, porezima, radno-pravnim odnosima i znamo kako učiniti biznis uspješnim.

Administracija

Efikasno upravljanje administracijom preduzeća je od ključne važnosti za povećanje produktivnosti.

Pokrenimo biznis

Imate biznis ideju? Ne znate gdje početi? Onda ste na pravom mjestu. Pokrenimo zajedno Vaš biznis iz snova.

Računovodstvene i knjigovodstvene usluge

Mi smo servis koji posluje više od 10 godina. Osnovne djelatnosti kojima se bavimo su računovodstvo i knjigovodstvo, a naši klijenti su udruženja, trgovačke i zanatske radnje, te proizvodne i uslužne firme kako sa područja BiH, tako i inostranstva.
Saznaj više
 • dostupna na korišćenje od 1h
 • prostor prilagodljiv Vašim potrebama
 • jednostavan i brz način rezervacije
 • sala unaprijed pripremljena

Iznajmi salu za sastanke

Sala za sastanke je pogodna za manje timove koji u reprezentativnom okruženju treba da održe fizički sastanak ili video konferenciju. Osim korišćenja sale za sastanke sa potrebnim uređajima i materijalima za sastanak, možemo da Vam obezbjedimo i uslugu osvježenja (voda, sokovi, topli napici) ili keteringa.
Vidi više

Usluge

Da bismo olakšali početak poslovanja i rada, MSG virtual Vam nudi širok spektar usluga.
Brojne su kompanije, udruženja, preduzetnici, fondacije koje posluju i djeluju širom države ili svijeta, ali ipak nisu u obavezi da budu fizički vezane ni za jednu posebnu lokaciju radi svog rada. Dovoljno im je da u nekom mjestu, kao što je u ovom slučaju Brčko, imaju svoje predstavništvo, ili sjedište, svoj kontaktni centar, polaznu tačku (check point) koja ih spaja sa klijentima i poslovnim partnerima, saradnicima, organizacijama i institucijama.
Za korištenje usluga virtuelne kancelarije uglavnom se odlučuju:
 • novoosnovane domaće ili strane kompanije koje su odlučile da dođu na naše tržište
 • IT i konsalting kompanije / agencije
 • pravna lica čije poslovanje se obavlja putem interneta
 • start-up-ovi
 • mali biznisi
 • pravna lica koja imaju mali broj zaposlenih
 • pravna lica koja imaju veliki broj zaposlenih, ali se nalaze na različitim krajevima grada ili žive u različitim gradovima ili državama
 • kompanije koje jednostavno žele da imaju sjedište u Brčkom zbog brojih pogodnosti i olakšica u poslovanju

Prestižna lokacija
u centru Brčkog

Internet i savremeno doba su nam donijeli mogućnost da veliki broj poslova obavljamo on-line, mogućnost da zaposlenici ne moraju biti fizički na istom mjestu ili da dio radne sedmice “rade od kuće”. Stoga je virtuelna kancelarija sve privlačniji poslovni model za kompanije čiji zaposlenici mogu da obavljaju poslove odakle god žele.

Upravo naša kompanija omogućava da putem virtuelne kancelarije, koja se nalazi u centru Brčkog, na adresi Bulevar mira 22, takve organizacije i pojedinci imaju dio svoje poslovne oaze – bez troškova opremanja kancelarije, održavanja, plaćanja komunalija i drugih obaveza.

Geografska lokacija

O geografskoj lokaciji Brčkog dovoljno se zna – da se nalazi na raskrsnici ili u neposrednoj blizini, glavnih regionalnih, evropskih, pa i svjetskih puteva i centara. Osim toga, Brčko distrikt BiH, kao posebna, autonomna, lokalna zajednica u Bosni i Hercegovini, ima svoju Vladu, Skupštinu, zakone i poreze, nudi brojne pogodnosti, olakšice, podsticaje i podršku u radu privrednih preduzeća i udruženja, a i registrovanje novih pravnih lica je relativno brzo i jednostavno.

Uostalom, i registrovanje preduzeća, kao i vođenje poslovnih knjiga, uz već dobijenu lokaciju za adresu firme u našoj virtuelnoj kancelariji, možete prepustiti nama.

Zašto Brčko
Otvaranje i uspostavljanje klasične kancelarije može da bude iscrpljujuće

Olakšan početak poslovanja i rada uz MSG virtual usluge

Kompanije i preduzetnici

Virtuelna kancelarija je, dakle, kako joj i sam naziv govori, virtuelna. Kompanija ili preduzetnik, fondacija ili filantrop, može da posluje i djeluje u bilo kojem gradu u BiH ili širom države, a da ima sjedište u Brčkom. Za male, samostalne, preduzetnike, kojima je osnovno sredstvo rada kompjuter i internet i koji mogu da rade sa bilo koje lokacije na kojoj mogu da uspostave internet ili telefonsku vezu sa klijentom, adresa preduzeća nije ni važna, a koristeći pogodnosti virtuelne kancelarije – imaju svoju adresu poslovanja i vezu sa klijentima.

Udruženja i fondacije

Udruženja i fondacije, koji uglavnom djeluju na terenu, u virtuelnoj kancelariji imaju svoju adresu. Velike kompanije ili predstavništva čiji zaposlenici nisu primarno vezani za kancelariju, imaju idealnu mogućnost da kroz virtuelnu kancelariju vode svoje poslovanje. Prilagođavamo se Vašim potrebama i izlazimo u susret Vašim zahtjevima, a kancelarija je na raspolaganju svim korisnicima u periodu od 08:00 – 22:00 h.

Već od
100KM
+ PDV / mjesečno
Sjedište/adresa za registraciju firmeSjedište/adresa za registraciju firme
Poštansko sanduče i istaknut znak firmePoštansko sanduče i istaknut znak firme
Obavještenje o prijemu pošte i mogućnost slanja mailomObavještenje o prijemu pošte i mogućnost slanja mailom
Saznaj više

Najnoviji članci

Pogledajte najnovije članke i saznajte prednosti i olakšice koje Brčko Distrikt nudi, kako registrovati firmu ili udruženje, koje su procedure i sl.

Budite u toku.

Pregledajte sve postove na blogu i pročitajte više o temama koje vas zanimaju.

Želite svoju
virtuelnu kancelariju?

Kontaktirajte nas