Виртуелна канцеларија

Сазнај више

Виртуелна канцеларија

Сазнај више

Услуге

Да бисмо олакшали почетак пословања и рада, МСГ виртуал Вам нуди широк спектар услуга.

Регистрација друштва са ограниченом одговорношћу (ДОО)

Нудимо Вам услугу регистрације друштва са ограниченом одговорношћу (ДОО). Потребну документацију за покретање процеса саме регистрације можете погледати на страници посвећеној овој услузи притиском на следећи линк.

Регистрација самосталног предузетника (СП)

Нудимо Вам услугу регистрације самосталног предузетника (СП). Потребну документацију за покретање процеса саме регистрације можете пронаћи на страници посвећеној овој услузи притиском на следећи линк.

Регистрација удружења грађана

Нудимо Вам услугу регистрације удружења грађана. Потребну документацију за покретање процеса саме регистрације можете погледати на страници посвећеној овој услузи притиском на следећи линк.

Регистрација правних лица

Нудимо Вам услугу регистрације разних облика правних лица.
Сазнај више

Сједиште/адреса предузећа

Прво питање и најчешће питање је колико кошта услуга коришћења виртуелне канцеларије. То зависи од Вас, као клијента. Основни пакет је 90 КМ без ПДВ-а, а цијена се повећава уколико Вам је потребна административна подршка, обављање коресподенције, вођење пословних књига, адвокатске услуге по потреби, свакодневно коришћење сале за састанке итд.
Види више

Рачуноводство и књиговодство

Рачуноводствене и књиговодствене услуге су наше основне услуге.

Савјетовање

Ми савјетујемо о рачуноводству, финансијама, порезима, радно-правним односима и знамо како учинити бизнис успјешним.

Администрација

Ефикасно управљање администрацијом предузећа је од кључне важности за повећање продуктивности.

Покренимо бизнис

Имате бизнис идеју? Не знате гдје почети? Онда сте на правом мјесту. Покренимо заједно Ваш бизнис из снова.

Рачуноводствене и књиговодствене услуге

Ми смо сервис који послује више од 10 година. Основне дјелатности којима се бавимо су рачуноводство и књиговодство, а наши клијенти су удружења, трговачке и занатске радње, те производне и услужне фирме како са подручја БиХ, тако и иностранства.
Сазнај више
 • доступна на коришћење од 1h
 • простор прилагодљив Вашим потребама
 • једноставан и брз начин резервације
 • сала унапријед припремљена

Изнајми салу за састанке

Сала за састанке је погодна за мање тимове који у репрезентативном окружењу треба да одрже физички састанак или видео конференцију. Осим коришћења сале за састанке са потребним уређајима и материјалима за састанак, можемо да Вам обезбједимо и услугу освјежења (вода, сокови, топли напици) или кетеринга.
Види више

Услуге

Да бисмо олакшали почетак пословања и рада, МСГ виртуал Вам нуди широк спектар услуга.
Бројне су компаније, удружења, предузетници, фондације које послују и дјелују широм државе или свијета, али ипак нису у обавези да буду физички везане ни за једну посебну локацију ради свог рада. Довољно им је да у неком мјесту, као што је у овом случају Брчко, имају своје представништво, или сједиште, свој контактни центар, полазну тачку (check point) која их спаја са клијентима и пословним партнерима, сарадницима, организацијама и институцијама.
За кориштење услуга виртуелне канцеларије углавном се одлучују:
 • новоосноване домаће или стране компаније које су одлучиле да дођу на наше тржиште
 • ИТ и консалтинг компаније / агенције
 • правна лица чије пословање се обавља путем интернета
 • старт-уп-ови
 • мали бизниси
 • правна лица која имају мали број запослених
 • правна лица која имају велики број запослених, али се налазе на различитим крајевима града или живе у различитим градовима или државама
 • компаније које једноставно желе да имају сједиште у Брчком због бројих погодности и олакшица у пословању

Престижна локација
у центру Брчког

Интернет и савремено доба су нам донијели могућност да велики број послова обављамо он-лине, могућност да запосленици не морају бити физички на истом мјесту или да дио радне седмице “раде од куће”. Стога је виртуелна канцеларија све привлачнији пословни модел за компаније чији запосленици могу да обављају послове одакле год желе.

Управо наша компанија омогућава да путем виртуелне канцеларије, која се налази у центру Брчког, на адреси Булевар мира 22, такве организације и појединци имају дио своје пословне оазе – без трошкова опремања канцеларије, одржавања, плаћања комуналија и других обавеза.

Географска локација

О географској локацији Брчког довољно се зна – да се налази на раскрсници или у непосредној близини, главних регионалних, европских, па и свјетских путева и центара. Осим тога, Брчко дистрикт БиХ, као посебна, аутономна, локална заједница у Босни и Херцеговини, има своју Владу, Скупштину, законе и порезе, нуди бројне погодности, олакшице, подстицаје и подршку у раду привредних предузећа и удружења, а и регистровање нових правних лица је релативно брзо и једноставно.

Уосталом, и регистровање предузећа, као и вођење пословних књига, уз већ добијену локацију за адресу фирме у нашој виртуелној канцеларији, можете препустити нама.

Зашто Брчко
Отварање и успостављање класичне канцеларије може да буде исцрпљујуће

Олакшан почетак пословања и рада уз МСГ виртуал услуге

Компаније и предузетници

Виртуелна канцеларија је, дакле, како јој и сам назив говори, виртуелна. Компанија или предузетник, фондација или филантроп, може да послује и дјелује у било којем граду у БиХ или широм државе, а да има сједиште у Брчком. За мале, самосталне, предузетнике, којима је основно средство рада компјутер и интернет и који могу да раде са било које локације на којој могу да успоставе интернет или телефонску везу са клијентом, адреса предузећа није ни важна, а користећи погодности виртуелне канцеларије – имају своју адресу пословања и везу са клијентима.

Удружења и фондације

Удружења и фондације, који углавном дјелују на терену, у виртуелној канцеларији имају своју адресу. Велике компаније или представништва чији запосленици нису примарно везани за канцеларију, имају идеалну могућност да кроз виртуелну канцеларију воде своје пословање. Прилагођавамо се Вашим потребама и излазимо у сусрет Вашим захтјевима, а канцеларија је на располагању свим корисницима у периоду од 08:00 – 22:00 h.

Већ од
100КМ
+ ПДВ / мјесечно
Сједиште/адреса за регистрацију фирмеСједиште/адреса за регистрацију фирме
Поштанско сандуче и истакнут знак фирмеПоштанско сандуче и истакнут знак фирме
Обавјештење о пријему поште и могућност слања маиломОбавјештење о пријему поште и могућност слања маилом
Сазнај више

Најновији чланци

Погледајте најновије чланке и сазнајте предности и олакшице које Брчко Дистрикт нуди, како регистровати фирму или удружење, које су процедуре и сл.

Будите у току.

Прегледајте све постове на блогу и прочитајте више о темама које вас занимају.

Желите своју
виртуелну канцеларију?

Контактирајте нас